KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Thursday, December 1, 2011

Join Sahabat Blog KucingMalaysia

Wah, macam best tengok ramai sahabat blogger menambahkan bilangan sahabat2 mereka menggunakan cara copy & paste.. Macam mana tu?? 

Hari tu, saya dapat invitation dari owner blog yang ingin menambah kan bilangan follower. Jadi KucingMalaysia pun ikut step nya yang sangat mudah. Hanya perlu copy kan image yang di beri, paste dan postkan di blog kita, share kan link post kita itu ke empunya image, dan mereka akan masukkan kita ke dalam blogger list mereka. Secara tak langsung, dapat menambahkan kenalan dari kenalan baru itu. Jangan lupa, anda mesti join site mereka. Macam ni baru lah kawan nama nya... Kan3 !! 

((  Bukan kawan makan kawan ye =) ... ))


So, jom kita mulakan.



Copy gambar di atas, paste di blog anda. Buat 1 entry
Dah siap, publish post dan share kan
link nye ke comment post saya.
Pastu nanti, saya akan masukkan anda
dalam senarai sahabat blog saya.
Jangan lupa, follow saya tau ! Senang kan??
 





http://kucingmalaysia.blogspot.com/2011/12/join-sahabat-blog-kucingmalaysia.html

1 comment:

  1. Bila ada entry baru jgn lupa, letakkan linknya wall FB supaya org senang nak pegi...

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !