KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Friday, July 19, 2013

CUSTOM MADE CAGE

Assalamualaikum,



Dah lama tak menulis kat sini.. dah lama tak ambik gambar bebudak KM. Anak2 Putih pun dah besar berlarian sana sini. Pandai pulak setiap kali ibuKM nak tangkap diorang masuk sangkar dia lari laju2 masuk bawah kereta. Yelah, budak kecik senang lah mencilok kan. Nakal nya nauzubillah. Panjat sana sini, lompat, panjat meja, panjat pokok. Yang si Abang lah mengajar, si Adik ikut je. Diorang takde nama lah. Panggil Abang & Adik je boleh tak.. 



Back to topik, ibuKM kan nak pindah rumah tak lama lagi.. Jadi bebudak KM akan duduk dalam rumah je. Dah tak boleh main atas tanah macam sekarang sebab rumah atas angin. Tak tinggi, tingkat 1 je pun tapi dah nama pun rumah flat, mana boleh suka2 hati lepaskan diorang,. Buat nya bergaduh ke, lepas hajat kat depan rumah orang ke, selongkar tong sampah orang ke, kan naya kalau dapat tuan rumah yang aniaya binatang tu disepuk ke terajang tak pasal2 pulak jadi kes kan. 


So, ibuKM decide nak buat sangkar dalam bilik paling kecik.. Rumah ada 3 bilik. Bilik kecik ni memang dah di fikirkan nak letak bebudak ni.. Separuh dari keluasan bilik tu kalau boleh nak bagi diorang je. Kesian pulak nak letak ramai2 dalam sangkar kecik tu kan. Walaupun 3 tingkat tapi tetap lah sempit lagi2 dah ada anak kecik 2 ekor tu. ibuKM nak buat macam dalam gambar ni.. Sapa2 pernah buat dan tahu agak2 kos nya atau ada idea yang lebih baik serupa macam ni dari segi material nya boleh lah kongsi ye.. 







(gambar GOOGLE)

Thursday, July 4, 2013

SMARTSIFT CAT SIFTING PAN BATCH 5

SMARTSIFT BATCH 5
Buyer 1 : CIK KUYA COD @ BHP Petrol Batu Caves
Buyer 2 : CIK AMY COD @ BHP Petrol Batu Caves


Buyer 3 : KAK NOREMAH @ POS ke PERAK




Assalamualaikum,

Rasa nya macam dah tak larat sangat nak handle barang2 ni..
Faham2 jelah box ni besar, nak plak ibuKM sorang2 buat semua.
Selain dari bawa nyawa lain dalam perut ni, risau juga kalau2 
terlebih lasak dan mengakibatkan kecederaan. Tapi insyaallah
kalau ada yang berminat masih boleh hubungi ibuKM, 
kita akan deal sebaik mungkin cara terbaik untuk berjual beli 
ye. Apapun terima kasih pada semua pembeli2 sebelum ni.
Baik yang pos mahu pun COD.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !