KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Monday, July 30, 2012

Patah Gigi Brown ..

Haritu kan dah janji nak publish entri ni.. 
Pasal gigi si Brown yang patah kena penumbuk ibuKM.. 
huhuu sebenarnya bukan ibuKM tunbuk dia pun,
masa tu bergurau2 lah dengan dia.. 
Main gigit2 tu.. Dia punya semangat gigit jari2 ibuKM 
ni macam mengunyah daging .. 
Sepenuh hati dia gigit, dahlah gigi dia tu tajam betul.. 
Pastu ibuKM cari jalan lain supaya masih 
boleh bermain dengan Brwon, jadi ibuKM kepalkan 
tangan (buat macam penumbuk tu).. hala kan ke Brown, 
dia gigit2 selamba je, dia pulas2 dia tekan2 gigi dia 
dalam isi daging tangan ibuKM ni.. 
ibuKM layankan ajelah kan.. dia yang nak.. 
Gurau punya gurau, tetiba Brown berhenti menggigit,, 
ibuKM nampak dia macam mengunyah sesuatu 
dan cuba keluarkan dari mulut dia. 
ibuKM korek2 lah tengok2 dia dah keluarkan 
guna lidah.. sekali yang keluar ini :-











hahaa.. ibuKM masa mula2 blur jugaklah apa benda nya ni.. 
nampak macam kuku tau. Pastu bila fikir2 balik, 
terus nganga kan mulut si Brown ni... 
sekali, SUDAH RONGAK LA INI BUDAKKKKKK :)
Gigi sebatang dah patah  !




(nampak tak yang warna merah tu, ha, darah lah tu.. 
kat situ lah tapak gigi dia yang dah tercabut tu)


(seram tak?? heheheee)





Sementara Brown dah patah gigi, ibuKM 
dapat hasil jugak :)
Hasil seni "contengan" di tangan.. Hai, 
apa boleh buat,,, dapat anak ganas, tau nak menggigit je..

Main kasar betul ! Tak padan badan kecik !






Sama2 padan muka...huhuuuu
(tak berani main geget2 dengan bebudak KM 
yang besar, takut nanti bukan calar yang dapat,
silap2 isi daging pun nampak... )

Thursday, July 26, 2012

Alhamdulillah.. dah Jumpa..

Alhamdulillah, setelah mencari dan mencari , 
puas bertanya, buat entri ni --> BOARDING ,
akhirnya dah jumpa pun tempat nak boarding 
bebudak KM tu,dekat Shah Alam.




Yana cadang nak hantar dari 18/8 - 25/8 
dalam 8hari jugakla.. Bebudak KM dah ramai, 
memang tak boleh la nak tinggalkan bila ibuKM 
nak jalan jauh.. Kalau sekor dua boleh je mintak 
kan sesapa tengok tengok kan.. Takpe, 
duit boleh cari, tapi kebajikan bebudak bulus kena 
ambil berat jugak. Jangan masa kita bersuka ria 
kat kampung / kat mana2 bercuti, anak bulus kat 
rumah kekeringan makanan dan minuman. 
Tempat najis pun tak bercuci.. Macam mana 
lah agak nya kan.. Tau jelah kalau dah beramai 
dalam 1 cage, sehari pun dah berbau dan habis 
makan minum, inikan pulak lebih 3hari - seminggu. 




Yana jumpa seorang kawan ni dari Facebook, 
dan dia dah berbaik hati nak tawarkan 
RM 4 sahaja untuk boarding seekor
Kira lah kalau RM 4 seekor X 5 ekor X 8hari : 
RM 160 jugakla.. makanan dan pasir
ibuKM setuju nak bekalkan sendiri..




Takpe2, duit boleh cari, 
tapi kebajikan bebudak bulus kena ambil berat jugak 
(ayat sengaja di ulang :) )




Harap2 bebudak KM nanti baik2 jelah, 
sebab risau jugak ni kan..Yelah nak tinggalkan 
dengan orang yang kita tak kenal.. 
Pastu jauh pulak tu, ibuKM akan beraya di 
Perak pastu ke Johor, diorang kat KL. 




Harap2 jugak kawan tu nanti jaga bebudak KM 
dan sayang diroang macam anak bulus dia.. 
Dia memang buat boarding, ada masuk iklan 
dalam Mudah.my, tapi dia tak bagi ibuKM share 
kan details dia kat sini, sebab dia takut nak 
ambil banyak2 takut tak terjaga.. Jadi setelah 
berpuas hati, ibuKM KONFIRM akan hantar 
bebudak KM dekat dia. 




Insyaallah, 
ibuKM akan cuba percayakan dia jaga 
bebudak KM dengan baik,. walaupon dalam 
hati ni sendu... nak tinggalkan bebudak tu.. =(

Wednesday, July 25, 2012

Brown Kan...

Brown tu kan sekarang dah duduk dalam sangkar.. 
bila ibuKM balik baru dia dapat keluar.. 
Bila dapat keluar, lepas puas main polis 
sentri kat luar dengan boifren dia, 
dia selalu terkedek2 masuk dalam rumah 
(sebab dah maghrib kena masuk rumah) 
sibuk je dia nak masuk bilik ikut ibuKM.. 
terbukak je pintu bilik tu, menggelupur dia 
lari naik atas katil dulu.. Macam orang gian ! 
Agaknya dia memang rindu sangat kan 
dengan bilik tu, katil tu.. Yelah dulu kan dia 
anak kesayangan dekat 3bulan dapat 
duduk bilik, makan berak semua dalam bilik... 


Tapi bila dia dah besar, ibuKM tak larat dah 
bilik berbau poo2 cin2 dia, ibuKM masukkan 
dia sekali dengan bebudak KM lain dalam sangkar, 
lepas je ibuKM beli sangkar besar tu.. 



ibuKM selalu ajar Brown ni main cak2, ala... 
yg macam korang sorok belakang pintu ke, 
belakang bantal ke pastu terkejut kan orang 
sambil sebut "CAK !" kuat2.. bila Brown ni 
masuk je bilik, ibuKM terus buat2 menyorok, 
sambil jenguk2 kan kepala dari celah bantal. 
Dia pun apa lagi membulat jelah mata dia.. !


Eksaited betul dia ! 2,3 kali cak dia pun 
terkam ibuKM .. pastu dia lari balik meyorok.. 
ibuKM buat2 keluar dari bilik dia ikut keluar, 
bila ibuKM lari cepat2 nak masuk bilik balik, 
dia lagi laju tau2 dah ada atas katil ! 

Dia ada satu port menyorok, dekat celah 
timbunan bantal, kira nampak macam 
terowong kecik ah muat2 badan dia.. 
Dari situ, sikit2 dia jengah kepala dia 
keluar intai ibuKM, ibuKM buat2 lah intai 
dia jugak dari celah katil.. Dia macam dah 
standby kaki dia 2minit lepas tu terus dia 
lompat macam nak terkejut kan ibuKM ! hehe.. 
sebab dia tak boleh bercakap, dia lompat macam
nak terkam jelah pastu dia lari balik masuk 
celah timbunan tu.. Buat nya dia cakap "cak" 
jugak mesti ibuKM terkejut kan?? hahaha.. 
kadang2 ibuKM saja2 buat macam nak keluar 
bilik, dia pun turun dari katil terus ibuKM patah 
balik buat2 macam nak kejar dia sambil 
hentak2 kaki,... apa lagi menggelupur dia naik 
atas katil cari port menyorok ! 


Ada satu hari tu, 
dia punya kelibut ibuKM dok acah dia, 
terjatuh dari katil !! padan muka dia, huhuu.. 
Bila dia dah penat, dia akan buat2 baring 
depan ibuKM sambil wat muka seposen tapi 
bila ibuKM sua kan jari kasi dia, dia tetap gigit2 .. 
Sakit tau dia gigit, tajam gigi dia.. 
Kadang2 ibuKM malas layan dia, ibuKM 
baring jelah atas katil.. satgi dengar dia bunyi 
macam "kucing jantan nak menggatal" dari 
bawah katil .. huhuu, bila ibuKM panggil dia 
naiklah atas katil tu sambil gesel2 muka dia lah, 
badan dia lah, kadang2 tala montot dia kat muka ibuKM !
derhaka betol ! huhuuu.. 



Tapi, tak tahu kenapa dia hanya nak main 
cak2 tu masa ibuKM seorang je ada dalam bilik. 
Kalau babah dia ada, dia takmau.. 
Dia wat derk je .. Agak nya malu kot.. huhuu


Kalau dapat lepas dari sangkar, 
dekat luar rumah tu jangan harap nak dapat 
tangkap dia masuk balik. Kena umpan dia 
panggil masuk rumah baru dapat tangkap,
masuk dalam sangkar.. Budak DEGIL sangat tu !



Banyak lagi perangai si Brown yang kalau 
di ceritakan tak habis.. Dia punya nakal, nauzubillah ! 







(gambar ni masa Brown umur 2bulan kot..
dari kecik dah nampak perangai macam MONSTER kan???)
huhuhuhuh... 

Mood Update Tak Berapa Nak Mari..

Salam semua, 

hurm, biasalah masuk bulan Ramadhan je, 
letihla, tak cukup tidur lah, takde mood lah.. 
Nak buat apa pun jadi hilang minat. 
Setakat blogwalking tapi nak komen 
pun takde idea.. Bak kata Najwa Latiff, 
"diriku rasa kosong..kosong..kosong..."



Bebudak KM semua sihat2 belaka..
ibuKM ada gambar untuk entri baru, 
tapi tulah..mood nak update tu tak berapa nak mari.. 
jadi kita senyap2 kan diri ajela... 
banyakkan baca Al Quran lebih afdhal. 
Nanti lah bila mood dah mari, 
kita update cerita pasal ibuKM tumbuk 
Brown sampai patah gigi budak tu.. huhuu


# broadband dah sampai limit.. kena jimat2 
sikit nak sampaikan ke hujung bulan ... :(

Friday, July 20, 2012

Selamat Berpuasa =)

RAMADHAN DATANG LAGI.....


Selamat menunaikan ibadah puasa ye
kepada semua pembaca blog Kucing Malaysia..
Malam ni dah start tarawikh ! ;)

Nah, niat solat sunat tarawikh 
Sahaja aku sembahyang Tarawih dua rakaat 
makmum kerana Allah Taala.

Kichan, Tomei, Manje, 
Putih ngan Brown tak pose, 
sebab kitorang kan haiwan. bukan manusia :)





Tuesday, July 17, 2012

Fikiran Dah Masak??

ye, fikiran ibuKM dah masak.. ! 
Sebenar nya ibuKM dah fikir masak2.. 
Akan "spay" kan si Putih ! 
ibuKM memang ada bercadang nak 
beranak pinak kan siPutih, yelah dia kan 
shomel ! Semua orang nak dia.. 
Kalau dia ada anak, bolehla bagi2 kat orang kan.. 


TETAPI .........................




ibuKM tak sampai hati sebab kot2 
tuan2 baru tu tak dapat jaga anak2 
Putih dengan baik?? Macam mana??
Dari menanggung beban kemudian hari, 
lebih baik ibuKM ambil tindakan ni. 



Dengan ini, di umumkan. PUTIH bakal 
di "spay" kan selepas raya... 
Kenapa lepas raya?? Yelah kan raya 
dan sebelum nya nak pakai duit.. Sabar2 lah ye.
Nanti sampai masa nya korang tengoklah.. 


okay, tu je nak bebel hari ni.. K bai :)

Monday, July 16, 2012

Belum Puasa dah fikir Boarding ?

Ye, ibuKM dah memikirkan mana nak hantar 
bebudak KM ni pergi boarding.. 

Sebab biasa nya ibuKM akan balik kampung 
selama SEMINGGU .. Seminggu koman2 
7hari tu konfirm dan mungkin ada hari2 
berlanjutan hingga 9hari.. oooohhh, 
sekarang bebudak KM dah ada 5hekor !
Acane ni, kalau sesekor je dah cas lebih kurang 
RM 10 x 5 hekor x 9hari?? GULP GULP GULP !!
Telan air liur sangat hokey ! 
Separuh gaji habis untuk boarding saja?? Oh tidaaaaakkkk.



Last year hantar bebudak KM 3hekor je 
dekat area klinik Selayang.. 
Balik2 kurus je bebudak tu kena tinggal 
dalam 4hari.. Kalau 9hari??? Tinggal 
tulang je gamak nya.. Tak tau la mungkin 
kucing2 ni stress bila tinggal kat tempat asing, 
nak2 pulak hilang selera makan.. 
Tahun ni kena tambah bajet boarding 
untuk Putih dengan Brown.. 
Adoila, sila lah duit jatuh dari bulan.. 



Korang ada suggestion tak kat mana nak 
hantar boarding + murah .. 
Biasa nya ibuKM akan bekalkan makanan 
dan litter, diorang cuma tolong jaga je..




TOLONG TOLONG =(

Sunday, July 15, 2012

TOLONG SEBARKAN !!

(sticky post sehingga 15.7.2012)
scroll for new entry








Salam semua, 


Pagi ni blogwalking ternampak 
1 entri dari pecinta kucing bernama Hani El Zahra..

Post pasal ni DEKAN UNIVERSITI ZALIM !!! 
Kenapa zalim???


Dekan Kampus tempat suami dia bekerja, 
nak PTS 2 ekor kucing jalanan yang selalu lepak kat situ.. 
Apa ke kejam sangat??? Padahal kucing tu tak kacau dia kot !! Hanya sebab dia tak suka kucing .. HADOI !



Takde belas kasihan ke dol ?? 
Dan Hani decide nak bawa 2 kekor ni 
balik buat sementara waktu, dan buka 
pintu adoption seluas2 nya bagi mereka 
yang berminat .. Dia tak dapat jaga lama 
sebab dia pun tengah foster beberapa 
kekor yang sakit. Dia minta di ambil kedua dua 
kekor sekali sebab kekor2 ni memang 
sangat rapat .. Ini details kekor tu :-


Jantina : DEDUA JANTAN
Kondisi : SIHAT WALAFIAT 

LOKASI ---->>> U** Kampus KL 
(Sila tanya Hani tempat dimaksudkan)



Kalau berminat nak bantu, atau nak baca lebih lanjut .. 
Anda di alu kan ke blog Hani sekarang ..


Cepat ye, kesian bebudak kekor tu.... =(



p/s : SILA SEBAR2 KAN .. TERIMA KASIH



Friday, July 13, 2012

Putih On Heat

Si Putih masuk harini dah lebih seminggu on heat.. 
Memekak je lah asyik dengar suara dia yang 
sumbang kegersangan !! Geram betul lelagi 
bila dengar orang kat rumah tu sibuk suruh 
kasi Si Putih main je dengan kekucing jantan ! 
Eee, sedap2 je.. Kang lahir anak luar nikah siapa nak bertanggungjawab? IbuKM?? ah, malas lah .. 
Sebab kesian nanti diorang terabai ! 
Yelah anak kecil perlukan penjagaan rapi 
bukan macam kucing dewasa.. 
Kita setakat bagi makan minum cebok berak 
(eh kena cebok eh?) pastu main2 dengan diorang..

Anak kucing ni, senang sakit.. sakit mata lah, 
sakit perut lah, sakit telinga la... Leceh ! 
Bukan ibuKM tak suka anak kucing, 
tapi keadaan belum mengizinkan 
ibuKM "beranak" kecil.. Yelah, kalau dah 
rumah sekangkang kera nak berhimpit 
ramai2 kan dah tak selesa Putih dan anak2 nya nanti.. 
Sekarang je dah 5ekor sumbat 1 rumah.. 
Kalau dia beranak sekali 4 hekor?? 
9 hekor 1 rumah !! Mati tak bernafas anak2 
kucing tu nanti ! Nak beli rumah baru, 
takde tempat ibuKM nak letak.. 
Yang ada sekarang pun bersyukur sangat, 
sebab selalu stress dengar Putih merengek gatal !
IbuKM tengah berkira2 nak SUNAT, 
taknak SUNAT, nak SUNAT, taknak SUNAT
 ...... KENA SUNAT JUGAK (akan tiba masa nya)

Eee, kalau duduk rumah sendiri memang 
ibuKM biar je Putih tak bersunat, sebab 
dia betina. Kalau jantan yang tak sunat, 
alamat nya hari2 ibuKM jentik2 telinga dia !! 
Yelah, kalau jantan dah "baligh" ni kan 
dia suka MEMANCUT sana sini, buat tanda ! 
Habis semua benda di pancut ! Kat rumah tu 
pun ada sekor jantan, kepunyaan adik ipar.. 
Suka pancut sana sini.. TV, komputer, pintu, 
pendek kata SEMUA lah !! sampai ibuKM geli 
dan takut nak pegang sesuatu benda kena 
tengok betul2 dulu.. Konfirm takde kesan air "mazi" 
dia baru pegang .. Huhuuu. Adik ipar belum ada 
bajet nak sunatkan dia, taktahula sampai bila 
akan berlarutan.. 
Harap2 dia dimurahkan rezeki lah, 
sebab lepas jantan sekor tu disunatkan, 
ada 3ekor jantan lagi menunggu masa 
menjadi "dewasa" Cuba bayangkan 
kalau 4ekor jantan MEMANCUT sehari??? 
Aiyyooooh, silap hari bulan rumah tu menjadi 
LAMAN BERSENI... huhuu, sebab banyak 
HASIL PANCUTAN... 
Yang betina pun ada jugak, dah matang 
ada yang dah beranak.. Eeee, nasib baik 
ibuKM dah "sunatkan" anak2 ibuKM awal2, 
kalau tak, sekarang TAK MUNGKIN diorang 
dapat bebas bermain luar rumah.. 
Macam sekarang PUTIH dikawal ketat ! 
Mana dia pergi ibuKM ikut, perhati je..
Macam Manje dulu2 lah, korang ingat tak 
entri dia bersoka ria atas bumbung tu, 
di apit beberapa ekor jantan gersang tu?? 
kot2 dia kena "rogol" dengan jantan 
durjana sia2 je dapat cucu LUAR NIKAH !!  
Tapi sekarang Manje rileks je boleh main jauh2, 
selamba je ibuKM tengok kalau ada kucing 
jantan dekat dengan dia.. Kalau Putih la, 
menggelupur ibuKM tangkap dia masuk 
dalam sangkar ! Mana tak nya, dia dah 
dok menari nari, bergolek golek depan
 jantan tu... !!! SERAM !!! 

Patut lah ramai orang sokong 
"PEMANDULAN" haiwan ni kan.. 
HATI TAK SENANG WOOO !
Kesian memang kesian, tapi kalau dah beranak 
pinak ko mampu dan sanggup nak jaga 
takpelah kan.. KALAU KO ABAIKAN??? 
NAUZUBILLAH, lagi kesian .......... 



Kawan2, sila lah "SUNAT"kan kucing
anda jika berkemampuan, kalau tak mampu 
sunat (betina kos dalam RM 140 : swasta, RM 70 : kerajaan), 
sila sediakan duit poket yang lebih lagi 
untuk kos penjagaan anak kucing anda yang 
bakal lahir nanti..semua pun duit beb, 
sesal dahulu pendapatan, 
sesal kemudian tidak berguna..
mak kucing beranak 6hekor, 
lusa tinggal 5 hekor, 2minggu lagi tinggal 4hekor, 
bulan depan nya tinggal 3hekor 
4bulan lagi terbunuh lagi sekor dan tinggallah 
sekor anak kucing tu.. ANDA LAGI ZALIM
sebab tak menjaga KEBAJIKAN 
anak kucing itu.. sob sob sob =(


Okaylah, dah jauh tersasar ibuKM membebel... 
Kita jumpa lagi di lain entri.

*urut dada bila tengok kucing kat rumah tu kena rogol* 




p/s: ni entri marah ke apa ni?? 
haha, lepas geram kot.. laju je tangan menaip.. terus publish. 

Brown Riak @ Rumah Berhantu?













Thursday, July 12, 2012

Brown =)
























Wednesday, July 11, 2012

Tomei @ Tokeh Bengkel Repair Kereta













Tuesday, July 10, 2012

Putih Yang Kerek !
























Monday, July 9, 2012

Siaran Lintas Langsung






Budak sekor ni, orang tengah snap2 dia wat lintas langsung pulak.. Dapat lah separuh badan.
Korang kenal kan sape?? :)

Kichan & Masa

Haritu, masa lepaskan bebudak KM keluar..
Biar diorang ambil angin luar, eksesais sikit... 


Termasuklah Kichan, dilepaskan bermain...
(Kichan paling takut ibuKM nak lepaskan, 
sebab dia susah nak masuk cage balik, 
dia asyik menyorok dalam longkang dan bawah
kereta, susah nak ambil..)




Tapi pada hari tu, .........
Dia okay je.. jalan2 pusing depan rumah...




 Guling2 bersuka ria...





Walaupon akhirnya tetap ada adegan ni.....





Doakan Kichan cepat biasa kan diri ... terima kasih 

Sunday, July 8, 2012

Pinggul Siapa Lebih Menawan? :)

Bontot Pinggul Siapa Lebih Menawan? :)





Si Manje kah??















Si Tomei kah??
















Atau Si Brown kah??? >.<









HIBURAN HARI MINGGU ! =)









Silent Reader =)

(sticky post for 5days)
until 8.7.2012
skrol lagi untuk entri lain :)






Assalamualaikum,








Kawan2, ibuKM dapati blog ni banyak "silent reader"...

Jadi untuk  ibuKM balas balik jejak korang, 

sila tinggalkan LINK blog korang pulak ye.. 

Senang ibuKM jejak balik.. 


takkan korang je nak baca celoteh ibuKM kan, 

ibuKM pun nak gak baca cerita korang :)






Cecepat jawab tau, tinggalkan dalam kotak komen.








Okay, terima kasih.. Luv u all >.<

Thursday, July 5, 2012

Produk HARAM dimakan !

Astaghfirullah hal azim,,,


Kalau di ingat ingat balik, zaman sekarang ni,
 banyak produk yang HARAM di makan !! 
Mana tak haram, pembekal masukkan BAB*
 dalam produk tu, masa proses nak buat..
Kira dalam salah satu bahan nya lah..



Eeee, geram juga kan. Habis semua diorang 
nak masukkan BAB* tu, apa SEDAP sangat ke???



Kalau ye pun masukkan dalam makanan
untuk dijual pada orang bukan Islam dah la kan, ni tak..



Tak inform2 pulak tu. nak harapkan kita
sendiri lah yang cari2 info / sumber tentang
bahan2 produk tu..



Tadi, terjengah blog mylovely-cats.blogspot.com,
dia ada publish entri pasal beberapa produk 
makanan kucing yang HARAM di makan 
sebab ada BAB* ni tadi..



Boleh rujuk link ni untuk entri 

Dan sini untuk senarai produk 





Kepada pemilik anak bulus di luar sana,
berhati2 lah ketika membeli..
Makanan kucing ataupon makanan manusia..
Kalau ada pun terpaksa beli 
(sebab kucing sakit teruk hanya nak makan produk tu)



SILA LAH SAMAK SEGALA
BEKAS MAKANAN / MINUMAN
DAN TANGAN ANDA... 



Sekian..

Wednesday, July 4, 2012

Salam Kemaafan ..

Tuesday, July 3, 2012

Bebudak KM di mandikan :)

Jumaat lepas, ibuKM balik lunch, 
ada masa lebih kurang 2jam (pelepasan solat), 
apa lagi, jalankan misi memandikan 
bebudak KM.. dah lebih 2 bulan 
bebudak ni tak mandi..
Kesian diorang, terabai.. 
walau macam mana pon masih wangi :)



ibuKM mandikan sebab nak jaga
kebersihan diorang je, yelah sekarang kan
diorang duduk luar rumah,
menghadap jalan. Kira macam berhabuk jugakla..
"kondo" diorang jari2 ibuKM bersihkan,
kesian sebab dahla susah nak dapat keluar
, duduk pulak dalam sangkar kotor.. 
lagi lah tak selesa kan. 
walau diorang kucing, 
tetap jugak nak bersih kan..




















ye, Kichan memang tak mandi lagi..
sebab nak mandikan Kichan perlu
kesabaran yang tinggi.
Kena betul2 ambil masa dan tenaga
sebab dia akan tawaf seluruh bilik air,
dan cuba panjat tingkap / baldi or apa 
saja yang ada di sekeliling dia.. 
Dan kena mandikan dia guna air suam, 
kena masak air jawab nya
kalau air sejuk, bertambah "menggelupur" 
lah mamat tu.. 

Insyaallah, nak mandikan dia minggu ni..





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !