KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Wednesday, March 6, 2013

SMARTSIFT BATCH 3 : KINI DIBUKA !!

Assalamualaikum,


Kawan2 semua.. Bebudak KM sihat2 belaka. Cuma dah lama tak mandi dek keadaan ibuKM yang tak mengizinkan. Tak berapa sihat. Habis dah comot2 belaka. Nak masukkan gambar pun segan sebab takut orang kata diorang terabai.. hehe. Makan minum alhamdulillah masih lagi cukup. Sekarang diorang lepas bebas.. Dari jam 10pg sampai 10 malam pun boleh sebab pagi2 mak mertua ibuKM lepaskan diorang selepas balik dari pasar sampai ibuKM kutip malam nanti baru diorang masuk semula. Bagi diorang can sebab pasni ibuKM pindah rumah lain hidup diorang akan dalam rumah je. Yelah, mampu beli rumah bertingkat je, landed memang tak dapat ler. Taktau lah akan datang kalau murah rezeki dapat beli kan.


Okeh2, berbalik pada tajuk.. Smartsift ni 'tandas moden' untuk kucing. Ramai yang dah tau. Ramai jugak yang dah memiliki nya. Dah masuk batch ke 3 pun ibuKM buka jualan. Alhamdulillah sambutan menggalakkan. Dan minta maaf pada luar kawasan Batu Caves, Selayang yang nak COD, delivery cas susah sikit nak kira sebab melibatkan minyak dan tol. Kalau cas mahal sangat orang pun tak leh terima, jadi lebih baik kita poskan sahaja kos nya hanya RM 20. Lagipun kalau delivery ibuKM boleh hantar hari minggu je. Jadi kita sama2 mudah.. Kalau ada yang lalu Batu Caves, mehla singgah self collect :)


BATCH 3 ni ada pembaharuan.. 
Ada 2 jenis. Jenis A ialah RM 150, Jenis B ialah RM 165.
Kenapa ada 2 harga?? Okeh, 
harga RM 150 boleh didapati sekiranya ANDA SANGGUP TUNGGU CUKUP 5 ORANG PEMBELI, manakala RM 165 JIKA TAK SANGGUP TUNGGU dan mahukan barang cepat. 
Yelah, kadang2 nak tunggu batch penuh makan masa sebulan juga. Bergantung pada permintaan. 


Jadi untuk BATCH 3 ni, berikut adalah senarai pembeli yang ada. Kalau berminat, cepat2 mesej YANA @ 0176118144 pada bila2 masa. Insyaallah akan di balas secepat mungkin.
Untuk rujukan boleh selak balik entri2 SMARTSIFT SIFTING CAT PAN sebelum ni..


List BUYER BATCH 3 (RM 150)
1) Azza COD Rawang



List BUYER BATCH 3 (RM 165)
1) Azza PAID - COD Rawang + 1beg Wood Litter





p/s:kalau bebudak KM dah mandi nanti, boleh lah masukkan gambar diorang :))


4 comments:

  1. nak tanya pakai smartsift ni boleh pakai woody pet litter tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum pernah ada yang cuba, pendapat saya mungkin boleh..cuba hancurkan dulu woody sebab end up tekstur nya macam pasir juga

      Delete
  2. hehe..takpe yang penting dorang sihat ;)

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !