KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Thursday, August 16, 2012

Pergi nya Membawa Hati....

Salam semua, selamat pagi..








BROWN dah pulang kepada PENCIPTA NYA, 
malam tadi jam 9.


ibuKM redha........
Pergi nya Brown membawa hati ibuKM bersama. 

Terima kasih pada semua yang sayang pada Brown. 






Tiada lagi keletah nakal budak tu, 
tiada lagi bunyian dan geselan manja.

Tiada lagi budak kenit yang 
bertakhta dalam hati ni.

Tiada lagi yang dapat 
menggantikan tempat Brown. 

Tiada kata yang dapat menggambarkan
perasaan ni.





Insyaallah, ibuKM akan teruskan hidup 
jaga bebudak KM yang lain.









5 EKOR - 1 EKOR : 4 EKOR BEBUDAK KM..












: blog ni akan ber'cuti' sampai 27.8.2012,
akan kembali dengan TRIBUTE UNTUK BROWN  =(
**************************************************************

7 comments:

  1. Brown..... :(

    tabahkan hati yer ibuKM, pasti itu yg terbaik utknya hanya Allah yg maha mengetahui

    rest in peace Brown sayang...

    ReplyDelete
  2. Sabar yer ibuKM...

    Keletah brown pasti di ingati..

    R.I.P Brown...

    ReplyDelete
  3. dia sakit ape ? takde ke gambar ke video ke ?
    nak tgk gak .

    ReplyDelete
  4. ya Allah.

    sedihnya perasaan.

    tabah ye ibuKM

    tak sangka sangat2. kita dari memula mmg follow kisah baby girl tu...

    Allah lebih sayangkan budak bertuah tu...

    anyway, selamat menyambut hari raya Aidil Fitri ye. maaf zahir batin

    ReplyDelete
  5. good job Brown, you managed to delight ibuKM even if only temporary...RIP Brown

    ReplyDelete
  6. ya allah..brown dah xde..slalu aku baca dia sihat2 aje..bila baca last 2 entries..aku ingat dia kecacingan biasa (walaupun bila dah muntah bagai, aku tau ni kes kecacingan agak serius)..aku bajet dia akan kembali sihat sbb ibu KM pantas bawak dia ke vet..last entry (entry ke 3) ..dia udah x ada...sabar ya ibu KM..aku tumpang sedih..ni lagi2 nak raya..hhmm...mesti dh x brape feeling raya kan...tabah tau..Brown dah selamat di sana..itu ketentuanNya..kita fokus pada budak2 yg masih ada *hugs*

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !