KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Wednesday, October 5, 2011

PROMOSI WOOD LITTER

PROMOSI WOOD LITTER
NAK CLEARKAN STOK SAJA !!


HARGA :-
1 KG HANYA RM4 (Minimum order 3KG)

Delivery =
Batu Caves area FOC,
Lembah Klang tambah RM3- RM5 bergantung pada kawasan,
Luar Lembah Klang ikut kadar pihak courier

KEBAIKAN yang saya dapat :-
1) Sangat mesra alam, buang dalam longkang pon boleh.. Swing je terus ke loji Indah Water (Jangan tiru ye)

2) Mesra HIDUNG (kalau pakai cat litter biasa isk T__T dalam rumah boleh pengsan woo)

3) Jimat masa, tenaga dan sabun sebab najis LANGSUNG TAK melekat pada litter box !!

4) Kadar menyerap lebih baik

Berminat boleh hubungi saya di :-

Email : yanapinggiran@yahoo.com.my
Tel : 017.611.8144


6 comments:

  1. Akak tak pernah pakai wood litter ni.

    Nak tanya, najis akan bergumpal dengan wood litter ni ke ? Macam yang kita guna pasir tu ?

    ReplyDelete
  2. Ye kak,
    betul.Ia akan bergumpal. Dan ia takde bahan chemical, macam pasir2 kucing biasa tu. Bauan pon kurang, boleh pakai lama, jimat ;)

    ReplyDelete
  3. Macam menarik, mungkin ida leh cuba pakai tapi mcm mana nak tukar tiba2 ni. Budak2 ni dari kecil dah biasa dengan pasir? Buatnya tak nak poopoo dalam tu, pengsan la akak hihihihihi

    ReplyDelete
  4. Suara Kalbu : ini soklan biasa. Kenalkan diorang dgn wood litter ni sennag je, hanya campurkan wood litter dalam jumlah 1/4 dari jumlah pasir. lama2 tambahkan sikit2 sampai diorang biasa pakai. Sekarang anak2 bulus saya pakai wood litter full !
    Tak ada pasir2 dah, mmg sangat jimat. 1 kali load, boleh pakai lebih seminggu ;) ;) ;)

    ReplyDelete
  5. Sekarang masih jual benda alah ni ? Harganya mcm mana ?

    Ida pakai pasir dah setahun lebih. Pakai 5kg (RM23) tahan 2 minggu je huhuhuu

    ReplyDelete
  6. Masih jual, cuma stok awal bln depan baru sampai.
    5KG = RM 23 for 2 minggu sama dgn 10KG = RM 46 sbulan.
    Kalau wood litter tambah RM11 u leh dapat 13.6KG dah gunakan selama lebih kurang 6 bulan. hish, banyak jimat tu. ;) (setakat 3 ekor kucing ni lah)
    saya ada 4 ekor, masih pakai jumlah ni ;))

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !