KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Monday, June 24, 2013

Jerebu Sana Sini !

Assalamualaikum,




Jerebu dah beberapa hari melanda negara kita, Malaysia. Asal nya dari Indonesia. dah merebak ke serata negeri, haish. Bebudak KM semalam tak keluar pun, Sebab jerebu kuat kan. Dorang pun lemau je nampak nya. Hari ni pagi tengok macam dah kurang, so lepaskan diorang. Tapi sekarang tengok kemain tebal jerebu kat luar ni ! Adoi, apa cerita agak nya bebudak tu.. Harap2 dorang pandai lah cari air, dan main dalam rumah je.. waktu2 macam ni, kena banyak2 minum air masak tau. 

Okay, selamat bercuti pada yang dapat cuti.. ibuKM kena kerja. yelah duduk dalam ofis je kan, tak effect sangat pun, tapi mask pakai jugak ok. 


SMARTSIFT BATCH 5
Buyer 1 : CIK KUYA COD minggu ini @ BHP Petrol Batu Caves

2 comments:

  1. ye la..jerebu kuat sangat sampai sakit hidung. hehehhee... hope semua bebudak sihat2 hendaknya ye. sayang semua.

    ReplyDelete
  2. haah bebudak outdoor tu eloknya dilap badan selalu, pastu air minuman dorang pon kena tukar selalu haihh..harap cepat la hilang jerebu nih

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !