KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Wednesday, September 11, 2013

PUTIH AKAN DI KEMBIRI ESOK !

Assalamualaikum,



Minggu sudah start hari Khamis macam tu kot, Putih on heat. Sampai lah kelmarin..Semalam tak dengar pape bunyi dah, dah okay lah tu. Kesian dia, dalam pada on heat tu memang langsung ibuKM Tak bagi dia keluar. Kurung je, sebab takut dia ehem2 lagi nanti bertambah bebudak bulus. Bukan taknak cuma takut tak menang tangan nak membela lagi2 dengan ahli keluarga ibuKM yang bakal bertambah dalam masa terdekat ni. Jadi, ibuKM ambil keputusan sebulat hati KEMBIRI kan dia. Dan alhamdulillah, dah booking pun. Petang ni balik kerja dah boleh hantar dia.. malam ni klinik tu puasakan dia esok dia kembiri. sebab anak2 Putih pun dah menginjak remaja tu, dah masuk 5 bulan September ni. Phew, sekor jantan sekor betina.. Kos dalam RM 300 lagi kena ada dalam tangan. Takpe, selesaikan ibu nya dulu. Insyaallah ada rezeki bebudak tu nanti. So, ibuKM letak sekeping gambar Putih dalam kereta semalam masa pihak majlis perbandaran sembur asap bunuh nyamuk Denggi tu, kesian plak nak kurung dia sekor2 je dalam sangkar, bawak dia masuk kereta. Bebudak lain semua lepas pandai2 lah diorang cari tempat menyorok sementara. 








3 comments:

  1. cantiknya cik putih ni!! ai suka!!

    ReplyDelete
  2. hai Putih! lepas ni Putih akan lebih cantik dan gebu ;)

    ReplyDelete
  3. mkin gebu putih nie...muka ada sikit eksen...hahah

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !