KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Tuesday, October 16, 2012

Mengubat Kerinduan :)

Hai semua,


Bebudak KM sihat walafiat..
Badan ada susut sikit masing2.
Stress kot.


Manja, macam biasa lah.. Si gomok tuh.
Bertindak sebagai kakak yang penyayang, 
caring..
Selalu nampak Kichan sondol2 muka kat dia, 
pastu dia akan jilat, jilat mata, jilat kepala, jilat badan ... 
Taik mata pun dia jilatkan.. hahaa.. 
Macam mak dengan anak. 
Seronok tengok ! sebab Kichan ni bukan suka 
nak mengendeng dekat sesiapa. Dekat ibuKM 
pun dia datang kadang2, itu pun masa ibuKM 
dalam mood relaks.. Kalau dalam mood gesa2, 
dia tak mau dekat langsung.




Tomei, macam biasa jugak. 
Paling suka mintak gosok, 
belai, sendiri sondol2 muka dan kepala dia ke 
tangan kita.. Tak kira siapa. Paling mendengar kata ... 
Jauh mana pun dia main, bila panggil mesti 
terus nampak batang hidung. Senang :)



 Kichan, budak paling penakut. Entah kenapa. 
Dari kecik memang tak berubah. Nak kata kena dera, 
tak jugak. Mungkin dia takde self confident. 
Ada pun sikit je kot. Nampak kucing jantan 
dari jauh dah lari menyorok.




 Putih dalam bulan ni, dah 2x on heat. 
Haiz, kewangan belum mengizinkan nak zasss ni..
Tengoklah rezeki lebih kot bulan depan.
INSYAALLAH, TAKKAN TERMENGANDUNG ! 
hehee
Paling eksyen, nam ambik gambar kemain 
susah nak dapat muka. selalu dapat badan je.. hurm




Gambar ni, masa diorang dalam bilik ibuKM 
semalam. Sorilah katil adalah tidak bercadar. 
Saja je tak letak cadar, sebab nak bagi bebudak 
ni main lepak2, senang nak sapu bulu2 tu nanti...
Diorang bersantai jelah, terutama Kichan. 
Suka sangat dapat masuk bilik. 
Dapat nampak dia seronok, sebab dia takdelah 
takut2 macam masa kat luar rumah. 
Jalan terhendap macam askar.. 


Okaylah, harap2 pasni akan banyak 
lagi cerita menyusul.
Gambar banyak, nak menulis nye malas.. 
heheeee

6 comments:

  1. Mak mok Cik iela sudah lpas on heat...

    tggu jela timang ank bulus bru..

    sme ler kite lom ckup pulus lg nk men zass dorg nie..

    huhuh

    ReplyDelete
  2. harap2 lah si Putih tu tak termengandung ekk..kalo tidak dapat la cucu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah tak, sebab 'ibu' dia ni kawal ketat !

      Delete
    2. kichan xde self confidence?

      sila bawak dy jmp kaunselor..hehe

      Delete
    3. ahahaa.. ibuKM pun boleh kaunsel kan dia !

      Delete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !