KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Thursday, March 1, 2012

Woody Pet Wood Litter (NEW STOCK)


Alhamdulillah, bisnes wood litter semakin lama semakin mendapat permintaan. dah ramai yang tahu kebaikan nya.. Bagi mereka yang belum mencuba, cuba lah. tak rugi andai produk ni dapat bantu jimatkan wang ringgit anda , dalam masa panjang pula tu.. 

Cerita tentang Wood Litter ni boleh klik link :



STOK MASIH PANASSSS :)
(dah ada customer booking 2 beg)



"wajah" wood litter dari dekat =,=

wood litter di pack - 3kg dan 5 kg




Sesiapa berminat nak cuba, boleh la SMS / CALL saya (Yana) di 017 6118144 ye..

Harga : RM 4.50 per KG
Belian minimum 3 KG : RM 13.50 sahajaaaaaaa ;)

Original pack dari supplier ialah 13.6KG : RM 57 sahajaaaaaaa ;)

Bukan saja kucing, malah kuda, hamster, guinea pig, ular dan reptilia2 lain pun boleh guna.. Cuba jangan tak cuba !





Sekian, terima kasih .

6 comments:

  1. Ni yang dibuat dr sabut kelapa tu ker?Ok ker guna cat litter ni? Serap bau dgn ok ker? Menjimatkan atau sama jer ngan yg lain? Tumpang tanya :-)

    ReplyDelete
  2. hai Mama Tatami : wood litter ni di perbuat daripada serat kayu yang melalui proses nyah kimia. 100% tidak berbahaya,
    setakat ni ada ramai customer yag repeat belian, dari 3KG minimum hingga original pack 13.6KG.

    Sangat jimat, wood litter akan meyerap air kencing kucing menukarkan ia menjadi hancur, menjadikan jumlah wood litter 3x ganda dari asal. 1kg wood litter boleh digunakan seminggu (4ekor kucing macam saya-dewasa). Manakala, poo akan bergumpal memudahkan kerja pengasingan dan pembuangan. Tiada pembaziran :)

    Kalau ikutkan bau, lebih baik dari guna kan pasir biasa. Dalam 3-4 hari pertama, hanya keluar bauan kayu. Hanya serbuk kayu yang betul2 basah (selepas hari ke 5 ke atas) akan mengeluarkan bau sedikit hamis. seperti kayu mereput. Pada masa ini, serbuk kayu haruslah ditukar.

    Pek percubaan kami hanyalah 3KG, bersamaan RM13.50 sahaja.
    Boleh datang ambil di Batu Caves atau kami hantar ke tempat anda dengan cas berpatutan...


    (Amacam, skema tak penjelasan ibu KM? hehee...harap Mama Tatami faham la ye)

    ReplyDelete
  3. ok sgt...jelas dan padat. mudah difahami.

    mama tatami kat sarawak. kat sini, tak ramai yg mcm KM bisnes mcm ni. kita sume beli kat kedai haiwan.

    Insyaallah ada rezki, saya leh guna nanti. harap ada kat sarawak nanti.

    terima kasih di atas keterangan KM:)

    ReplyDelete
  4. sama2, wah jauh di sarawak. . kalau Mama Tatami jadi dealer Sarawak area, mesti Wood Litter boleh masuk pasaran Sarawak. ;)

    ReplyDelete
  5. kalau mama tatami jadi dealer kt sarawak. saya jadi pembeli pertama... hehehe :)

    ReplyDelete
  6. Mama Tatami : hah ! tu dah ada buyer :)
    Insyaallah kalau di perhebatkan pasaran nya banyak potential buyer. hehee..

    Vivilicious : u pon dari sarawak ye?

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !