KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Saturday, March 3, 2012

WORDLESS SATURDAY TigaMacDuaRibuDuaBelas ;)

4 comments:

  1. Assalamualaikum...ohh,ini teknik "pillow conquerer" kan? =))

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam,,, hehee.. TAHU TAKPE !! Budak kecik ni lawan tuan, kalo tido tu memang tak hengat ape.

    ReplyDelete
  3. hahaha....tapi takpe sebab tuan dia mmg baik...hahaha

    ReplyDelete
  4. tahu pon ! tuan dia tu kelakar, kalau waktu siang, nampak je anak2 bulus ni macam lapar (padahal baru bagi makan sejam yang lepas), dia akan bagi lagi lagi dan lagi.. Ahai ! Kalau tak dikawal memang dia akan bagi terus terusan. Kalau waktu malam pula, di suruh masukkan anak2 bulus dalam sangkar, dia akan cakap, kesian dia, sejuk tido luar tu.. Last2 tinggal dalam rumah, esok pagi tengok2 ada yang ter o'ok atas kain lap kaki dapur, shi shi di atas sofa.. Dia lah yang kena selesaikan , padan muka kan ! ;)

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !