KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Tuesday, April 10, 2012

Prihatin

Seronok bila ada yang sayang kita, 
ambil berat pasal kita kan..
Kalau manusia yang buat camtu, memang best..
Tapi kalau anak bulus yang buat camtu, lagi best ! 

** Rasa terharu masa balik keja tadi,
Manje jemput saya dari kereta,
dia siap masuk dalam kereta ..
Mungkin kalau dia boleh berkata kata, dia
akan cakap, "ibu, meh Manje tolong bawak kan beg ibu" atau 
"ibu, penat ke? nak Manje dokong??" **




hehe,, tapi takkan jadi kenyataan kan semua tu..
Kita imejin sendiri jela..



sayang anak2 bulu semua, kawan2 punya pun saya sayang ! ;)


p/s : manje memang anak yang prihatin, even kalau
adik beradik dia yang lain kena mandi dalam bilik
air sambil menangis, dia pun mengiau kat 
depan pintu bilik air. pastu tunggu je kat situ
sampai budak tu keluar.. hai manje, 
untung ibu kalau kamu ni manusia,,
penyayang sangat tau !

2 comments:

  1. betul tu! anak-anak saya pon rajin jemput bila sy balik keje...terharu rasa kan :))

    ReplyDelete
  2. meh aunty kiss manja sket

    muaxxxx

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !