KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Monday, April 30, 2012

Lama nya tak menulis..

Hurm , salam semua..

lama rasa nya takde entri baru, blog pun dah berbau kepam ! 
Errrr, gambar untuk entri banyak,
dan cerita pun dah bersusun dalam minda ni.. cewah, MINDA kata nya !

Tapi tu lah, masa nya takde .. belum berkesempatan lagi..
Buat masa ni, ibuKM tengah ajar si Brown makan dryfood (kibbles), sebab dah tamau 

manjakan dia dengan wetfood ! Menjadi2 tau badan dia sekarang ! DEMOK !!
Lecehla nak bawak travel, wetfood kena sentiasa simpan dalam peti ais, 
Tu pon dia merengek je nak kan wetfood, keraskan hati biar kan dia dan pujuk jugak 

supaya habiskan dryfood tu, yelah kalau lapar mesti dia makan jugak kan. 

Nanti kita cerita ceriti lagi ok, nak masukkan banyak info jugak pasal barang2 kucing
yang ibuKM rasa kawan2 lain patut ada. 



So, see you guys in next entry ya !! Bila?? Tak tahu lagi lah sayaaaaaannnggg... (".)

2 comments:

  1. demok lah best..baru best nak cubit2 pipi nak tepok2 montot dia. hahahaha... to brown, sabar je la ye...kibbles pon sodap jugakkk..

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !