KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Thursday, April 12, 2012

Putih Kembali "Bercinta"

Pada yang baca blog KM,
mesti dah tahu KM pernah hantar Putih untuk mating
sebab dia telah "on heat"

buat pertama kali nya pada 13 February 2012 .
(refer link untuk entry Putih On Heat)



Hari ni, dia telah kembali on heat kerana tidak terjadi nya
persenyawaan antara baka Putih dan Pucci,
jadi ibuKM telah buat keputusan hantar
semula Putih berjumpa "Mama Mating" dia,
Mama Zaza aka Owner PucciCoCat..
Sedih rasa hati kerana belum rezeki menjadi nenek
(sama seperti belum rezeki menjadi ibu pada baby manusia),
dan juga sedih kerana kali ni terpaksa berpisah dengan Putih
untuk tempoh yang lebih lama (2minggu kot..) uhuks uhuks..
Wahai Putih, menjadi lah kali ni ye.
Sebab nak try dengan Aman pulak kot.


PUCCI
(yang menggoda, bekas kekasih Putih)


 AMAN

(kacak juga, bakal menjadi kekasih baru Putih)





Harap2 proses kali ni berjaya, nanti kalau ada
update dari Mama Zaza kita bagitau ok ;)

8 comments:

  1. tak penah jodoh2kan kucen ni..slalu dorg ngan pilihan sendiri jer..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh mana boleh camtu awak, kena la pilih kan. . Baru kualiti terjamin. Lagipon Putih nilah satu2 nya anak perempuan saya yang masih "available".. Manje dah tutup kedai. hohohooo

      Delete
  2. misty kita pilih sdri wife...siap bwk balik pastu dapat warganegara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh, dia dapat wife warga ape ? Amerika? Afrika? or Asian jugak.. huhuu,

      Delete
  3. masa tu putih guling2 dkat pasir lah, dkat lantai lah . patu gosok2 sikit belakang dia tu . then dia mcm dah "SEDIA" je . LOL

    ReplyDelete
  4. LOL LOL LOL !! nasib baik takde jantans durjana masa tu kan.. law ta, habesh !

    ReplyDelete
  5. tinggal lah 3sekawan dkat rumah tu ..

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !