KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Thursday, May 17, 2012

Brown Favourite Blog (mingguke3bulan5)

**Sticky post until 20/5/2012**
scroll for new entry ya :)


Ha, masa hari tu kan ibuKM bloghoping la macam biasa,.. 
bukak beberapa blog yang memang selalu ibuKM follow.. 
Tapi sekadar silent reader.. Untuk minggu ni, Brown dah pilih 1 blog
untuk dikongsi dengan kawan2 blogger lain..

Blog dia memang sempoy, cerita pasal kisah harian dia..
Apa dia buat, gi mana, dengan siapa, jam berapa.. kira detaillah.
Kira nya macam diari dia.. Dia seorang wanita, peniaga barangan kecantikan wajah..
Berumur lingkungan 20-an dan comel ! (kalau tak comel, takkan Brown pilih kan)

Kakak blogger ni pelbagai kan cerita dia, walaupun hanya berkisar tentang rutin harian
atau kisah hidup dia, tapi cara dia cerita tu macam variasi lah.. Macam dengar dia cerita
depan2 pun ada. Dan dia baru melangsungkan perkahwinan baru2 ni.. 

Saya ucapkan "SELAMAT PENGANTIN BARU akak" (kalau akak baca lah blog cebisan ni.. :) )



Okay, jom tengok secara detail siapakah blogger bertuah pilihan Brown bulan ini...











1....











2....









3....










4....










5...











Banyak nau nombor eh !
Tanpa melengahkan masa ! Berikan tepukan gemuruh untuk blog ............





PEEJ BURHAN !!!!!!!!!
(ampun kak, copy gambar tak minta izin)


eh mana Brown... Scroll scroll scroll....






















Taarraaaaa..inilah peminat ke2 kak Peej tu
selepas saya.. hehe



Brown : hai kakak Peej, nama kita Brown..
Bulan ni blog akak jadi pilihan saya.. 
Tak kisah la apa orang nak kata, saya suka jer !
 

3 comments:

  1. hahaa.. mana tak rajin, dekat blog Peej tu ada burung biru yang berterbangan ! asyik lah dia nak tangkap burung tu..

    Tunggu blog pilihan minggu depan pulak :)

    ReplyDelete
  2. alolo~~nomeynye dy baca blog...haha

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !