KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Saturday, May 19, 2012

Saturday - Brown Tunjuk Rajin..

BROWN : ehhh, ibu nak kemas beg baba ye.. Nak tolong ??
IBUKM : boleh je asalkan jangan sepahkan..okay !
BROWN : Okay :)






BROWN : ehhh, ibu masukkan apa tu dalam plastik?
IBUKM : Baju baba kamu nak tukar masa basuh kereta nanti, pastu stokin dan sapu tangan..
BROWN : Ohhhh, kenapa kena masuk plastik? 
IBUKM : Yelah, kot hujan ke, terjatuh ke..takde lah kotor kan..
BROWN : eeeerrrmmmm..






BROWN : eeee, ibu plastik putih ni nak watpe pulak? Dia berbunyi2, geram pulak kita !
Nak geget2 dia sampai koyak !
IBUKM : eh, janganla... yang tu plastik bungkus beg pulak.. Baba kamu tu 
kan cerewet.. nanti kotor beg dia tu, ke basah ke.. bising pulak. Dah bawak sini
ibu nak packing ni..
BROWN : Shniff shniff (sambil gonyoh plastik)






 BROWN : Kita tolong ibu zipkan beg ye.. Yah yah yah.. Susah la.. 
Jari kita kembang2, tak boleh nak kepit zip tu...
IBUKM : hahahaaaa, tau takpe !! dah2 tamau kacau.. ibu nak cepat ni. 
Nanti baba kamu dah habis mandi, dia nak siap je terus..
BROWN : yelah tu... 






 BROWN : oooh, bungkus beg camni ye.. Kalau bungkus Brown?
IBUKM : hahaaaa, nak bungkus kamu kena tunggu masa nak tanam nanti la...
BROWN : eerrrrkkk.. TANAM??!! ibu nak bunuh kita ke?
IBUKM : hahahaa, CHOI !! bukan nak bunuh,
 tunggu la masa Allah dah tarik nyawa kamu nanti..
Tapi ibu harap kamu dapat jadi babygirl ibu sampai ibu tua..
BROWN : yeke?? hehee.. selamat hari IBU >.<
IBUKM : hahaa, ada2 jelah kamu ni Brown..
BROWN : eh cuba tengok siapa belakang ibu tu...
IBUKM : Mana mana??!! 





 BROWN : hahahahaaaaaaaa... ACAH ajee.. mana ada sesapa !!!
meh kita kacau ibu ikat plastik !!
IBUKM : BROWWWWNNNNN !!!
pandai kamu kenakan orang ye !

1 comment:

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !