KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Wednesday, May 23, 2012

Brown MemBewok !

Budak kenit ni, yang dah tak berapa kenit sebenarnya akan membuang "hasil perut" setiap pagi..


Baunya pun boleh tahan semerbak kalah bau manusia pemakan petai membuang !!
Jadi setiap kali dia membuang kenala cepat2 cedok atau bersedialah menghidu bauan
dalam jangka masa panjang...


Hehee.. tapi ada benda yang buatkan dak kenit ni so SPECIAL!!
Dia bijak sangat, sebab walaupon duduk dalam bilik (ye, tandas untuknya disediakan)
dia TAK PERNAH poo2 atau pee2 di tilam atau mana2 tempat yang bukan tandas dia
tu kecuali masa awal2 dulu la dia pernah terkincit :(


Tak kisahla kan, janji korang mesti terKAGUM sekejap tengok aksi budak kenit ni
membuang .. kelakar pun ada, takpelah.korang tengokla sendiri.. ;) 




First, korek2.. buat lubang dulu...

 2nd, ready to push !
Sila lihat tangan dia letak mana ?? hehee


ooohhh ibu, malula Brown ibu amik
gambar sensored ni ... (hins hins sambil meneran)


Errrrrkkk, Brown sembelit ke ni...
Phew legaaaaa...




ibukM : aaaaaaaaaaaaa,, busuk nya Brown tahik kamu ni !!!! Hdkjwasfhaehfkdsczcm !!
(sambil cepat2 cari scoop dan surat khabar cedok "hasil" Brown tu)



p/s : yang SPECIAL nya sangat tadi, ibuKM suka part tangan dia parking dekat
tebing litter box tu. Kebiasaannya kucing lain, tangan betul2 dekat dengan perut sambil
dorang mencangkung tu.. 

9 comments:

  1. hehehehe...comelnya budak ni yayak :D

    ReplyDelete
  2. pandainya parting tangan

    Brown rasa jijik ke terpegang tahik sendiri ek? ngeeee

    ReplyDelete
  3. MeowMania : comel kan kan kan.. (kembang hidung bangga)

    Mama Mary : hahaa, rasa nya camtu la.

    ReplyDelete
  4. Wah!! boleh lah hantar anak2 kite pegi blajar dgn brown cara2 menggunakan litter box dengan sopan! hehehehe

    Mya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeh2 ! tak berani terima student takut Brown ajar benda lain pulak.. apa kata Mama Mya yg ajar diroang, abwak masuk jamban?? hahaha

      Delete
    2. Memang pandai gune jamban pun tapi habis terkeluar semua pasir2 tuh.. hahaha... jgn kata litter box kecik..litte box besar gedabak ke ada tutup ke..terkeluar jugak la palette dorang..hahaha..kene vacum hari2 :P

      Delete
    3. eeeee sama la nan Brown ni, masa nak poo2 kemain dia kambus habis berserak sekarang dah letak protection pun masih terkeluar ! rasa nak babap muntot dia laju2 sbb geram asik kena sapu .. kalau pee2 pandai je dia kambus pelan2 !...

      Delete
  5. Aslmkm..
    chomelnyer meoww dia..suke kaler cam nih..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlkmslm.. selamat singgah di blog kami :)

      hehee.. TQ , meow awak pon comel juga !

      Delete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !