KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Monday, May 28, 2012

Nak Beli ...

Nak beli untuk bebudak KM, sangkar baru



Kesian rasa nya, sangkar yang ada sekarang
dah macam rumah "setinggan"
Nak belikan "flat" supaya dorang selesa sikit..
Jadilah kan, daripada
pusing kanan pusing kiri berlaga buntot ...hehee



Insyaallah, bajet dah ada cuma masih survey
tapi dah berkenan 
sangat dengan yang ni, tengoklah
nanti macam mana..



Kalau dah takde pilihan lain,
memang ambil yang ni.. 
Luas pun luas, tinggi pun tinggi..
Janji bebudak KM tak lagi terlanggar
buntot sesama sendiri..
Yelah, walaupun saling sayang menyayangi kadang2
nak juga privasi kan.. 
Dengan Brown pun boleh kasi masuk ! :)



Jom tengok sangkar mana ibuKm berkenan sangat tu..












mesti kawan2 mama papa anak bulus selalu gak survey2 kan, 
so kenal dengan mana2 seller yang jual murah. Yang ni
ibuKM usha2 dapat harga RM 350..



Size : 51" (H) x 36" (L) x 23" (W) 
atau 133cm (H) x 90cm (L) x 58cm (W)



Korang ada tau mana2 yang jual lagi murah tak? 
Kalau ada sharing2 ek ;)

6 comments:

  1. dah survey lam mudah.my ker..? check harga dengan luas & tinggi cage tu.. ;)

    ReplyDelete
  2. dah cek :)

    Best price ley dapat camni, RM299 self pickup.
    Tapi RM 350 tu include delivery la .. dari orang yang sama.
    kot lah ada murah lagi kan?

    ReplyDelete
  3. bagus sangat tu masukkan puteri ngader dalam cage tu skali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeh3, puteri gedik tu pun bakal dimasukkan !! :)

      Delete
  4. Yelah . Deme tu asyik2 bangun, diri, ngeliat, tidur. Tu je dia buat dlm umah stinggan. Abis lenguh kaki deme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa... iye ler, teman faham. malam ni jugak teman pergi beli, pastu deme tak duduk umah tu dah.teman nak bawak tinggal dengan teman..

      Delete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !