KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Tuesday, July 17, 2012

Fikiran Dah Masak??

ye, fikiran ibuKM dah masak.. ! 
Sebenar nya ibuKM dah fikir masak2.. 
Akan "spay" kan si Putih ! 
ibuKM memang ada bercadang nak 
beranak pinak kan siPutih, yelah dia kan 
shomel ! Semua orang nak dia.. 
Kalau dia ada anak, bolehla bagi2 kat orang kan.. 


TETAPI .........................




ibuKM tak sampai hati sebab kot2 
tuan2 baru tu tak dapat jaga anak2 
Putih dengan baik?? Macam mana??
Dari menanggung beban kemudian hari, 
lebih baik ibuKM ambil tindakan ni. 



Dengan ini, di umumkan. PUTIH bakal 
di "spay" kan selepas raya... 
Kenapa lepas raya?? Yelah kan raya 
dan sebelum nya nak pakai duit.. Sabar2 lah ye.
Nanti sampai masa nya korang tengoklah.. 


okay, tu je nak bebel hari ni.. K bai :)

4 comments:

  1. moga tak TERmengandung ye Putih :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...rasanya itulah keputusan yg terbaik utk Putih

    DAN..setuju dgn cik Marie moga2 Putih tak termengandung huhuu

    ReplyDelete
  3. putih nak bertukar tuan kah? i sedih pula .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak, mana ada :)
      Yana nak spay kan dia (sunatkan)
      sebab takut tak terjaga nanti kalau dia beranak pulak.. kami duduk dengan mertua kalau kucing bebanyak bising plak nanti..

      Delete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !