KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Monday, April 22, 2013

Dia Yang Setia =)

Assalamualaikum,,,


Gambar ni di ambil minggu lepas.. hari Rabu ke Khamis 
entah. ibuKM baru balik kerja.. 
Sampai2 depan rumah tengok boifren yang setia ni
dah tunggu seberang jalan...  Gaya dia tu macam tengok 
kiri kanan dulu baru dia lintas.
Masa ni dia dah mengiau dari seberang, terus ibuKM 
panggil nama dia.. Terkedek2 
nampak dia lari lintas jalan...







Tau2 dah muncul kat tepi pintu ! :)




Hidu sana, hidu sini... 







(Seronok bila balik rumah ada yang menjemput, 
lagi2 anak2 bulus yang 
sememangnya ikhlas dan suci hati mereka)



6 comments:

  1. Dulu Arol balik dari sekolah, bebudak bulus mesti tunggu depan pagar. Pastue datang gesel2 kat kaki. Seronok rasanya, hilang penat. :)

    ReplyDelete
  2. betullah, hepi je rasa bila anak2 bulus tunggu kite balik dari mana2.

    macam Bleki dan Snowi Ai, kalau depa p lepak belakang rumah then dengar bunyi enjin kereta kami terus tergedik2 lari ke depan. rindu la tuwwwww. hihihi

    ReplyDelete
  3. Ni Kichan ker ibuKM?

    Eh dia dduk kt luar pulak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah Kichan... dorang mmg siang lepas main luar. petang2 selalu eksesais depan rumah :)
      Dalam sangkar tu si Putih sekor je kena kuarantin taknak kasi dia merayau kot terberanak kat rumah orang lain ..

      Delete
  4. best2..rasa seronok & ilang penat seharian kat opis bila sume dok berkumpul depan sliding door tggu kita balik....hehehe

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !