KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Friday, April 26, 2013

Bila Anak2 Tidur .....




Bila Anak2 Tidur ..... 






Bolehla Mummy Bersantai Santaian ..... 





Susah betul nak dapat tangkap gambar Putih
dengan muka comei, selalu dia kecikkan mata
kalau mata besar pun time dia pandang arah lain
memang tak suka bergambar budak ni...

Sekarang ni asal anak2 dah tidur je, mula lah dia nak
keluar dari sangkar.. 'me time' kata nya.
Pintu sangkar waktu siang ibuKM biarkan bukak
je, senang dia nak keluar masuk.. ada jugak rasa was2 kot2
dia bawak anak2 dia bawah katil.. Tapi nampak nya
macam tak je, sejak dah tutupkan sangkar dia
dengan tuala tu. Mungkin lebih privasi dan selamat 
dia rasa kan.. Harap2 anak2 Putih membesar dengan sihat.


5 comments:

  1. insyaAllah dorg akn mmbesar dgn sihat jayanyer ^^

    ReplyDelete
  2. Geramnya tengok anak2 Putih! Comel macam mummy dorang. Maklumlah, kat rumah nie dah lama tak timang baby. Hehehe. :D

    ReplyDelete
  3. hehehe dia mmg x bminat jd model la ibu...
    tp still comel je uni tgk..hehe

    ReplyDelete
  4. haah dia suka tmpt yg gelap2 sket kan..

    dulu masa time kakakbaby beranak sy letak dlm kotak pastu letak bawah katil sbb senang nak skodeng haha...utk elak dia berpindah-randah kain alas dia tu hari-hari sy tukar ;)

    ReplyDelete
  5. besar nanti bulu mesti sama macam putih. gebu ajee ..

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !