KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Thursday, April 25, 2013

Ikut Kehendak Putih


Assalamualaikum,



Kan entri sebelum ada cerita yang Putih sibuk 
nak pindahkan anak2 dia ke bawah katil, ibuKM 
cerita kat suami dia kata mungkin anak2 Putih sejuk, 
tu yang dia nak pindahkan.. Sebab kalau kata dia 
rasa terganggu, mana ada orang ganggu pun.. 
ibuKM je pun selalu belek2 anak dia. 
Gentel2 sebab geram sampai menangis bebudak tu. 
hehee
So ibuKM terpaksa ikut kehendak Putih 
(kalau betul dia taknak anak2 dia sejuk) 
dengan mengorbankan sehelai tuala tutup sangkar 
dia macam gambar kat bawah.. dan tambah sehelai lagi tuala jadikan alas. 
Harap2 panas lah sikit dari sebelum nya. 
Mula2 anak2 dia macam tak keruan jugak, 
yelah bau dah lain kan, tapi bila Putih masuk 
sangkar dan susukan diorang, nampak okay dah.
tuala merah masa Putih beranak haritu masih ada 
dalam sangkar, itu jelah pun bau asal yang ada. 
Nampak diorang tidur selesa je masing2 
tergolek sana sini diterima lah tu. kan... 







((Asyik cerita Putih je kan, esok2 lah cerita bebudak lain ye, 
biasalah eksaited dapat baby :)))

2 comments:

  1. bestnyerr ada baby...! suka sangat baby kucing..

    ReplyDelete
  2. tetiber putih jd queen ye..nk pe sume dpt..hik3..

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !