KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Friday, November 25, 2011

~~ PUTIH DAH SIHAT ~~


Budak manje sekor ni dah sihat..
tengoklah gaya dia..pepagi subuh tadi.














Kichan, Tomei n Manje jangan marah tau, Putih memang attention SEEKER !! ehhehe

11 comments:

  1. haloh halohh shomelnya diaaaa......

    ReplyDelete
  2. thanks Mama Meow ! Nade tau dak nie.. Tengah2 malam pun nagis mintak makan lagi, sampai ibu ia tak cukup tidur ni. huhuu

    ReplyDelete
  3. Cute nye...pinjam nak main boleh? ngee :D

    ReplyDelete
  4. -ChiNtaBuNge- : Voley.. meh datang rumah KM. ;)

    Rosmawati Yusof : Time acih mama Ros

    ReplyDelete
  5. hehehhe bulat mata pepagi subuh yer kejutkan mama dia..alhamdulillah sht dah..leh la berlari berkejaran pas ni ngn yg len..:P

    ReplyDelete
  6. geram tgok puteh...
    sy de sekor kucim puteh nama dia rabbit...
    mata biru gak

    ReplyDelete
  7. ery D cat : TAHU TAKPE .... ;)

    Cik Galaticos Cipot : yeke, update la pasal dia at blog tu ;)

    ReplyDelete
  8. blog sy blog design jer..huhuhuhu...tp de gmbor dia lam blog tu.... :P

    ReplyDelete
  9. hai kichan, tomey, manja n putih.. kami ichies dtg melawat :) ehehehehe.... manja btol si putih ye. agaknye yg kaler2 putih ni mmg kuat manja la :P same je mcm yg putih2 kat umah ichies ni..

    ReplyDelete
  10. iChI's : ye rasa nya camtu lah. sbb my hubby nye family pon ada 1 kucing putih manja, tapi alamak SOMBONG nya langsung taknak kawan dgn kucing lain. dan kongker rumah macam rumah dia seekor. hehe

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !