KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Tuesday, November 22, 2011

Tahniah Harimau !!

* 21.11.2011 Tarikh Keramat *

Semua orang sibuk meraikan kemenangan skuad
Harimau kita VS Indonesia semalam,,

jadi saya pun nak ambil kesempatan ni
mengucapkan TAHNIAH Harimau Malaya !!
(Harimau pun keluarga kucing kan,
jadi entry saya tak lari dari tajuk blog ni hehee)


Saya tengok dari awal ke akhirnya, walau pada masa
ke2 saya tertido kerana menunggukan gol
yang tak kunjung tiba..huhuuu, biasa lah orang fomfan !
Seronok juga melihatkan gol2 yang mendebarkan.

Jutaan terima kasih di ucapkan pada pemain2 skuad muda kita (bawah 23 tahun,, muda2 lagi tapi mak saya cakap muka semua matured--amboi mak tengok bola ke, tengok pemain hehee)

Gol terakhir yang paling bes sekali bila ketua pasukan skuad kita jaringkan. Macam mimpi !! Masa tu rasa macam dah sedih takut tak gol. Alhamdulillah, akhirnya kemenangan milik kita walaupun Indonesia masih juara keseluruhannya.










~~ Barisan pemain ~~






Gol keeper terbaik !!









Nota kecil : Ingatkan dapat Cuti Peristiwa .. hehehe

******************************************************************************

Karikatur di colek dari karya : :







No comments:

Post a Comment

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !