KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Thursday, November 10, 2011

Syok Syok Kasih Sayang Budak Comel Lote ..

hahahaa, nampak sangat dah takde tajuk. Taboh jela janji nampak happy family.. hehee

Ada kawan yang tegur saya pilih kasih sayang sebab masukkan Kichan seorang dalam entry semalam, huhu (bukan pilih bulu, kira bulu saja) Sebab nya gambar anak bulus yang lain semua dalam HP, jadi tak dak cable nak masuk ke dalam komputer. Terpaksa I balik rumah tengahari tadi untuk ambil lappy gedabak semata nak buktikan saya tak pilih bulu .. ;) Saya sayang semua anak2 saya.

Okay, jom tengok apa kerenah diorang tengahari tadi.... Jeng Jeng Jeng





 TOMEI : Abang, ibu amik gambar tu.. Cepat2 pandang kamera
KICHAN : Taknak lah, abg malu lah dikkk...


 TOMEI : Nak malu apa nya, cepat lah.. Heeeeeessshhh !
KICHAN : Okaylah, sikitlah bagi pipi je




TOMEI : Takde takde, pandang depan cepat .. SMILE ..... ;)
KICHAN : Hurm, apa apa jelah dikk
TOMEI : Tak sporting lah abang ni, spoil mood aku !



TOMEI : Taknak sudah, aku ambik gambar sorang.. Macho tak saya ??
(Mommy FuiChin : I MISS U, bila nak jumpa kite.. kite dah besar tau. Kita kuat makan, abang dan kakak punya makanan pun kita habiskan, Kite kat sini sihat je, good boy tapi selalu curi curi panjat meja bila ada bau ikan / ayam goreng. Jangan marah tau ! heeee)




MANJE : Apa kecoh kecoh tu.. ??




MANJE : Eh kamera, sini sini !! I LOVE CAMERA !! ;)
Fotogedik kan saya.. hhheeeeeeee





CUKUP TAK???? 
TAK CUKUP???
Alamak, kodak dah habis lah, sampai sini je ye.
Jumpa lagi... BABAI.......................

p/s : Nanti nak masukkan gambar sebelum dan selepas Kichan, Tomei & Manje bersama saya...
Tungguuuu yaaaaaaaaaaaa !!!



~ . ~

2 comments:

  1. I am so touched to see Tomei...my god!!! Dah besar, muka pun nampak lain, memang Yana jaga dia dengan baik....:)

    ReplyDelete
  2. FuiChin : Ya, i really lve Tomei and others more than myself. U just dont worry, mereka sangat banyak makanan, hehee. Sudah siap vaksin 3 kali pun. Nex year baru renew.

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !