KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Friday, June 1, 2012

Dah okay sikit ;)

Alhamdulillah, bebudak KM dah boleh accept
yang "situ lah rumah baru" diorang..


Pagi ni, bangun2 je terus ibuKM
jenguk diorang.. Jam 7 camtu, 

Tengok2 poo2 PENUH SEBEKAS !!! 
Yeay !! Bebudak dah okay !
Dah mula terima persekitaran baru,
(dah juga sebab ibuKM kasi diorang wetfood semalam)
jadi rasa nak terbewok adalah lebih cepat
kot dari makan dry food)


Diorang pun memang tak poo2 / pee sejak
datang situ, malam kelmarin...



So ibuKM happy sangat walaupun terpaksa
tukar semua wood litter dalam tu..

Yelah biasa nya wood litter kan boleh pakai
dekat seminggu if rajin cedok poo2 tu..


Tak kisahla , janji diorang dah ada peningkatan.. 
Cuma Tomei dan Kichan macam tak selesa lagi..


Takpelah, biar masa yang tentukan ... kan kawan2?? ;)


ibuKM pun ter eksaited pindah2 kan solid platform
tu ke atas ke bawah sebab nak selesa kan diorang 
nak poo2, sebab sebelum ni litter tray letak dekat tepi 
belah kanan (senang kena air kalau hujan) 
so ibuKM pindahkan ke sebelah kiri
(gambar tak amik, sorry)



Natijah nya harini, walaupun ibuKM
happy sesangat, 

IBUKM MASUK KERJA LAMBAT SETENGAH JAM !!!

Nasib baik Boss belum mari..heheee, Sorry boss !

1 comment:

  1. hehe...perkara bese tu kite pon slalu terlewat smpai ofis, maklom lah anak berbelas-belas huhuu...

    ReplyDelete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !