KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Friday, June 15, 2012

MAY DAY MAY DAY !!

eee, sahabat...

ada soklan sikit..


APAKAH PERBEZAAN PAGE VIEW
DAN UNIQUE VISITOR?
DAN BAGAIMANA KAH "NE" 
BOLEH DIDAPATI..


(hehe, orang sibuk berblog dia pun nak, tapi apa pun tatau!)


Tolong jawab kan eh... Pleaseeeeee.. >.<

4 comments:

  1. ibuKM setahu kite unique view tu org yg dtg ke blog kite dgn IP address baru maksudnya bukan org yg sama.

    kalau page view tu berapa kali org masuk blog kite walaupon org yg sama masuk berkali-kali akan dikira. kalau kita sendiri yg masuk pon kira jugak huhuu..

    haa..paham tak?? kite baca sendiri pon kite konpius huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooh, TQ2 paham sudah !
      urm kena carik unik visitor lah lebih lagi... ;)

      Delete
  2. kalo page view,,uni pon phm mcm MM gak..
    kalo unik visitors 2 uni xpaham...hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, page view ibuKM pun rasa nya faham..
      UV ni.. ?? hehee, malas nak hantar mesej kat HelpDesk.

      Delete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !