KUCING ADALAH MAHKLUK CIPTAAN TUHAN, SAYANGILAH MEREKA KERANA MEREKA JUGA PUNYA PERASAAN, INGINKAN KASIH SAYANG, DIBELAI DAN TEMPAT TINGGAL, MAKANAN DAN MINUMAN.

TOLONG JANGAN SAKITI MEREKA !!

Friday, June 15, 2012

Tak Padan Dengan Kecik Cenonet !

Asal nya ada seekor budak, dia ni adalah anak kutip jumpa...


Lalu ibuKM terbekenan di hati,
bawaklah dia balik dan curahkan sepenuh
kasih sayang jiwa dan raga,


Tapi budak ni ada sikit EK tau !
Pandai buat muka segala macam muka lah,
muka marah ke, muka sedih ke, muka manja je,
muka bengis ke.. Pastu dah pandai berboifren,
boifren siap ajak dating ! Tapi terkantoi pulak
dengan ibuKM tadi masa balik lunch.
Boifren dia dah duk tunggu luar "kondo"
kengkonon sehati sejiwa nak bawak
"anak dara" ibuKM ni dating.. ! eee, geram betul ! 
Kecik2 dah gatal tau bebudak ni.. 




Jom tengok siapa "budak" yang dimaksudkan ??















see see.. !! kemain bebudak ni kan..
eee, nasib baik belum akil baligh.. 

camni bila masuk je alam remaja, 
kena cunat ini baby girl.. 
banyak betul dugaan
jaga anak pompan betina kan?

4 comments:

  1. hehehe....betul tu ibuKM kadang kite tgk budak ni macam kecik lg tp sbnrnya ada yg jenis cepat matang maknanyaaa dah ada keinginan nak mengawan gituh jd utk lebih selamat baik spay kan cecepat sblm termuncit huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuuu... betul kan. macam manusia kalau dah baligh je kena start jaga2 dah, waima baru 10tahun.
      tapi Brown ni ibuKM tatau lah umur nya bape, mungkin 2bulan kot

      Delete
  2. gatai. hahaha

    note: semekom tu nama syaitan. mengikut kata ustaz saya masa nak pg umrah dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... tu lah bebudak ni. kalau tak kantoi aritu, tatau pun dorang ni dalam diam tangkap cintun !

      note : Alhamdulillah, terima kasih sahabat, kerana menegur.
      Telah saya perbaiki ;)

      Delete

Boleh komen/share idea kat sini ye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~ ABANG KICHAN ~

~ ABANG KICHAN ~
Seekor Jantan, suka menyendiri

~ TOMEI ~

~ TOMEI ~
Seekor Jantan, Kuat Makan

~ MANJE @ ANJE ~

~ MANJE @ ANJE ~
Seekor Betina, Cantik & Manja

~ PUTIH GEBU ~

~ PUTIH GEBU ~
Seekor Betina, Kuat Tido, Sedap dipeluk, empuk !